Η Εταιρεία

Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση

Η εταιρεία ¨Καράτοπακ Ιωακείμ & Σία Ο.Ε.¨ ιδρύθηκε το 1978 από τον Ιωακείμ Καράτοπακ στη Νέα Καρβάλη Καβάλας. Σήμερα, η δεύτερη γενιά, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, δραστηριοποιείται στη μεταποίηση και συσκευασία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, καθώς επίσης και στη παρασκευή παραδοσιακών κουραμπιέδων Νέας Καρβάλης.

Η συνεχής προσπάθεια, η διάθεση και η πίστη στις δυνατότητες της επιχείρησης συνέβαλαν καθοριστικά στην επιβίωση της εταιρείας μέσα στη διάρκεια των χρόνων. Με συνεχείς επενδύσεις και έμφαση πάντα στην ποιότητα κατάφερε να διευρύνει το πελατολόγιό της στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Σταθμός για την επιχείρηση ήταν η μετεγκατάστασή της το 2004 στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της. Με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα επεξεργάζεται (παραγωγική διαδικασία), ψήνει και συσκευάζει όλα τα είδη ξηρών καρπών που παράγονται στη χώρα μας, ενώ ό,τι δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά εισάγεται από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού.

Η επιχείρηση ήταν η πρώτη που καθιέρωσε στην αγορά την οικογενειακή οικονομική συσκευασία ξηρών καρπών, όπως επίσης και την ατομική μερίδα ανάμικτων ξηρών καρπών για τον χώρο της εστίασης. Αναδεικνύοντας τη διατροφική αξία των ωμών ξηρών καρπών δημιούργησε νέα συσκευασία με ανάμιξη αυτών.

Σήμερα η εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλα σούπερ μάρκετ, σημεία λιανικής και χονδρικής πώλησης, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, καταστήματα ξηρών καρπών και χώρους εστίασης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η διανομή των παραγγελιών γίνεται από ιδιόκτητα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών.

Βασικός στόχος στις δύσκολες σημερινές συγκυρίες είναι η συνεχής βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός της παραγωγικής διαδικασίας, ώστε να διατηρήσει την αξιοπιστία και το κύρος της στο τομέα των ξηρών καρπών.